Ledig tjänst – Matematiklärare

 

Lärare i Matematik, 75 – 100 %

gärna med ämneskunskaper i psykologi eller beteendevetenskap

 

Solviks folkhögskola ligger beläget ca 1,5 mil norr om Skellefteå. Totalt har skolan ca 200 deltagare på långa kurser, flera hundra på de korta kurserna och på skolan jobbar c.a 50 engagerade medarbetare.

Solvik är en rörelseanknuten folkhögskola som på kristen värdegrund och utifrån regeringens uppdrag erbjuder en god pedagogisk miljö som stimulerar individer och grupper till utveckling, bildning och lärande.

 

OmSk_Land_08

Arbetsbeskrivning

Tjänsten innefattar undervisning i matematik på motsvarande grundskole- och gymnasienivå på vår Allmänna kurs. Där studerar både ungdomar och vuxna och vi arbetar ofta med både lärare och stödpersoner i grupperna.
Det är vår förhoppning att kunna inkludera undervisning i psykologi på Allmän kurs i samma tjänst, men vi är medvetna om att ämneskombinationen är ovanlig.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en lärarutbildning som innefattar ämnet matematik. Det är meriterande om du även har behörighet att undervisa i psykologi på gymnasienivå eller om du har kunskaper i beteendevetenskap.

Vi söker dig som har en kunskapssyn som betonar helhet och livskunskap och är solidarisk med Solviks värdegrund. Erfarenhet av vuxenutbildning och folkbildning är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper såsom social kompetens och samarbetsförmåga. Är du intresserad av att möta människor i deras växande, samt har vilja och förmåga att entusiasmera, då kan du vara den person vi söker.

 

Anställningsform:
Tillsvidare, med 6 mån provanställning. Heltid/Deltid

Tillträdesdag:
2018-08-20 eller enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner vid frågor:
Andreas Berglund, rektor. Telefonnr 0910-73 20 20 eller 070-362 86 10.
Johanna Sehlstedt, bitr rektor. Telefonr 0910-73 20 13.

Facklig företrädare
Jerry Marklund, lärare. Telefonnr 0910-73 20 21 eller 070-359 50 03 (Förbundet Folkhögskollärarna)

Din ansökan
Skicka din ansökan med ditt CV och personliga brev till
info@solviksfolkhogskola.se
eller posta till
Andreas Berglund, Solviks Folkhögskola, Frostkåge 105, 934 92  Kåge.

Sista ansökningsdag
25 mars 2018

 

Välkommen med din ansökan!