Androidkurs

Höstterminen 2019 erbjuder Solviks Folkhögskola en ny terminskurs i digital teknik. Den vänder sig till dig som är nybörjare och vill komma igång med din Android mobiltelefon och även lära dig mer om hur en surfplatta fungerar. Är du intresserad eller vet någon som du tror är det så är det bara att höra av sig till oss!

Joy Deb på besök

I veckan så har vi haft besök av låtskrivaren och producenten Joy Deb. Joy har skrivit och producerat massor av fantastiska låtar både nationellt och internationellt. Vi fick massor av användbara tips och trix och en inblick i hur han jobbar med produktioner och låtskrivning. Otroligt intressant och inspirerande och vi tackar Joy för att han tog sig tiden att besöka oss. #låtskrivning #musikproduktion#solviksmusiklinje #studio

Hållbara måndagar

Vi tar nya grepp på Solvik! Måndagar väljer vi att tills vidare servera två helt vegetariska lunchrätter. Våra deltagare har önskat att vi tänker mera på miljön och med tanke på agenda 2030 känns detta helt rätt. Vi hoppas att detta blir en succé.

Livsfabriken hade inspirationsföreläsning i restaurangen tisdag 19/3 där Emma Cedergren bl a berättade om hur vi kan hitta en kost som passar in i vår livsstil och som stärker vårt välbefinnande, fokus och immunförsvar. Ett trettiotal intresserad kom och lyssnade och ställde många frågor. Det bjöds på kaffe och rawfood bollar som var mycket uppskattade.